Irene Tataru

irenetataru26@gmail.com
+40-799-744-440
Str. Anul 1848, Nr. 6 Craiova, Dolj

Iren Tataru

Profesor Engleza

“Viata inseamna sa te trezesti in fiecare zi si sa stii ca visul te asteapta. Intai a fost pasiunea, apoi visul, după care munca si seriozitatea, iar acum realitatea.
Fiecare vis are un scop si daca ne atingem scopul, inseamna ca am ajuns exact acolo unde trebuie sa fim. Iar eu, acolo sunt.”

“Life means waking up every day and knowing that the dream awaits for you. First, it was the passion, then the dream, after, it was work and seriousness, and, now, the reality.
Every dream has a goal and if we reach our goal, it means that we have reached exactly where we need to be. And, I am there.”

Biografie

Am creat acest centru educational care isi propune sa devina un prestigios centru de training și formare profesionala britanic din Craiova.

Constituita în domeniul “alternativ de invatamant”, afacerea este un centru educational, care ofera cursuri de limba engleza, de la nivelul de incepator pana la cel fluent, solutii de formare si perfectionare a abilitatilor de scris, vorbit si citit in limba engleza, adaptate nevoilor de dezvoltare in cariera a cursantilor.

Centrul de cursuri si training in limba engleza considera ca nivelul calitătii este cel mai important.

Atat continutul cursurilor, in calitate de produs, cat si metodele de predare, in calitatea lor de servicii prestate, vor fi concentrate pe cursant, pentru a identifica si raspunde cat mai bine nevoilor de invatare ale acestuia si pentru a asigura deprinderea unui nivel cat mai inalt al abilitătilor de comunicare in limba engleza.

Pregatirea relevanta in TEFL / ESOL / ESL / ESP / BEC intr-o serie de niveluri si tipuri de furnizare, inclusiv scrierea, ascultarea, citirea si vorbirea.

Pregatirea relevanta Managementul afacerilor si administrarea / resursele umane.

Experienta de a lucra in calitate de membru al unei echipe de echipa / lider de echipa si cu grupuri multietnice si o experienta de succes in ceea ce priveste personalul, clasa si echipa de management.

Cunoasterea nevoilor de dezvoltare, educatie si formare personala a elevilor cu o gama larga de nevoi de invatare si capabile sa proiecteze si sa furnizeze programe de formare.

Educatie

 • Licentiata in Filologie, specialitatea: Limba si Literatura Engleza si Spaniola. 1993- 1997
 • Diploma în Managementul Resurselor Umane, ICM (Institutul Comercial de Management) Marea Britanie 2009
 • Master in Management si Administrarea Afacerilor, ICM, Marea Britanie, 2013
 • Licenta formarii personalului didactic (metodologie), 1993-1997
 • Pedagogie si Diploma de Psihologie; 1993-1997
 • Academia de jurnalism BBC
 • Translator juridic englez si interpret, 2014
 • Formator in domeniul Afacerilor, absolvit in cadrul centrului regional de formare profesionala a adultilor, Mehedinti, 17.10.2016-11.11.2016

Carti

 • Business Writing
 • Marketing Planning
 • Techniques of teaching English as a second language

Abilitati

Competente de Comunicare90%
Competente Organizationale/Manageriale80%
Abilitati de Prelegeri100%