Admitere la Academia de Politie

Admitere_Politie_Academie
Profesor
Catalina Popa Neacșu, Irene Tataru
Departament
Limba Engleza, Limba Romana

Cursuri intensive pentru pregatirea examenelor pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara.

Cursul de limba ENGLEZA este proiectat pentru candidatii care sustin examenele pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara.

Cursul furnizeaza prezentarea si practicarea gramaticii limbii engleze, vocabularului si a tuturor zonelor lexico-gramaticale abordate in testele grila pentru adimiterea in cadrul institutiilor MAI si MAPN.

Lectiile de gramatica sunt predate in ordinea crescanda a gradului de dificultate si va acoperi toata structura gramaticala, fiind urmate de exercitii si teste grila (simulari). Fiecare lectie va aborda si vocabularul specific lectiei respective.

Vocabularul contine 4 sectiuni: vocabularul in ceea ce priveste subiectele abordate la examenul de admitere, frazele verbale, expresii si sintagme, structura si formarea cuvintelor.

Cursul de limba ROMANA isi propune sa sistematizeze problemele teoretice cu exercitii de complexitate si dificultate variata pentru a contribui la fundamentarea noțiunilor si a categoriilor gramaticale ale limbii romane.

Abordarea structurilor gramaticale, morfologice si sintactice, insotite de notiunile de fonetica si vocabular in acest curs va fi pentru dvs un pas urias catre drumul pe care vi l-ati ales!

  • Curs limba engleza
  • Curs limba romana
Admitere_Politie_Academie

Cursuri intensive pentru pregatirea examenelor pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara