Curs IELTS

curs_ielts
Profesor
Irene Tataru
Departament
Limba Engleza

Este cel mai popular test de limba engleza la nivel mondial, peste 2 milioane de teste IELTS fiind sustinute în fiecare an.

Conform British Council, peste 9.000 de organizatii din intreaga lume acceptă testul IELTS, printre care institutii academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleza acceptat pentru emigrare in toate tarile vorbitoare de limba engleza.

Examenul este organizat în Romania de British Council si are loc periodic in cinci locatii din tară, la date fixe. Examenul testeaza cele patru abilităti lingvistice: listening, reading, writing si speaking, scorul obtinut plasand candidatul pe spectrul A1 – C2.

Pe parcursul celor 8 saptămani de curs, se va beneficia de o pregatire intensiva, prin care cursantii se vor familiariza cu structura examenului, exersand cerințele specifice modulelor Academic și General Training și dezvoltandu-si abilitătile de limba engleza necesare pentru parcurgerea cu succes a celor patru probe ale examenului.

Profesori experimentati ii vor evalua continuu, oferindu-le feedback personalizat si strategii de abordare a cerintelor examenului. Suportul de curs este gratuit.

  • Listening
  • Reading
  • Writing
  • Speaking
curs_ielts

IELTS este singurul test de limba engleza acceptat pentru emigrare in toate tarile vorbitoare de limba engleza.