Know Us Better

Despre BTC

British Training Centre

Am creat acest centru educational care isi propune să devină un prestigios centru de training și formare profesională britanic din Craiova.

Constituită în domeniul “alternativ de învățământ”, afacerea este un centru educational, care oferă cursuri de limba engleză, de la nivelul de incepător până la cel fluent, soluții de formare și perfectionare a abilităților de scris, vorbit și citit în limba engleză, adaptate nevoilor de dezvoltare în carieră a cursanților.

Centrul de cursuri și training în limba engleză consideră că nivelul calității este cel mai important. Ne luăm angajamentul de a furniza clienților noștri un produs la cel mai înalt standard precum și un nivel fără compromisuri de servicii pentru clienți. Atât conținutul cursurilor, în calitate de produs, cât și metodele de predare, în calitatea lor de servicii prestate, vor fi concentrate pe cursant, pentru a identifica și răspunde cât mai bine nevoilor de învățare ale acestuia și pentru a asigura deprinderea unui nivel cât mai înalt al abilităților de comunicare în limba engleză.

Încrederea oricărei persoane în cunoștințele sale de limba engleză îî poate îmbunătăți viața într-o mulțime de feluri. Îî poate deschide noi oportunități în carieră, ii poate îmbunătăți viața socială. O poate ajuta chiar să profite mai mult de informațiile disponibile pe internet.
 
Sistemul britanic de predare va constitui principalul avantaj competitiv al noii afaceri.
 
Diferențiindu-se faţă de sistemul românesc tradiţional de învățare, noul centru educațional va promova învăţarea activă, bazată pe metode moderne de predare în care „actorul” principal este cursantul. Atmosfera în timpul orelor va fi una plăcută şi participativă.
 
Elementele de vocabular şi gramatică sunt integrate în activităţi de grup, creative şi comunicative, bazate pe ascultarea atentă a limbii studiate şi vorbire efectivă. Lecţiile sunt structurate astfel încât toţi cursanţii sunt încurajaţi să participe în mod activ, trăind o experienţă plăcută şi eficientă de învăţare.
 
Obiectivul urmărit este de a determina cursantul să comunice firesc şi fluent. Traducerea este evitată, predarea făcându-se, aproape integral, în limba studiată.
 
Se pornește de la convingerea că dezvoltarea personală şi profesională a echipei didactice aduce calitate în actul de predare. De aceea, profesorii care vor preda în cadrul centrului de cursuri în limba engleză, vor fi atent selecționați și vor participa în mod constant la cursuri, traininguri şi conferinţe de specialitate.
 
Cele mai actuale metode de predare sau sugestii ale profesioniştilor din întrega lume vor fi aduse în discuţie și implementate în cadrul echipei.
 
Obiectiv general: Obiectivul fundamental al noii afaceri este acela de a demara și dezvolta un centru de cursuri și training în limba engleză în Craiova, care să promoveze stilul modern de învățare activă.

Limba Engleza

Modelează abiliățile în scriere, vorbire, ascultare și citire pe masură ce cursantul progresează în cursurile de limba engleză.

Admitere la Academia de Politie

Cursuri intensive pentru pregatirea examenelor pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara

Engleza de Afaceri

Cursurile de limba engleză pentru mediul de afaceri se concentrează pe situațiile caracteristice activității economice profesionale de zi cu zi.

Curs Intensiv Limba Engleza

Voi aborda la cursul de gramatica a limbii engleze cele doua parti constitutive ale gramaticii traditionale care sunt morfologia si sintaxa.

Morfologia cuprinde regulile privitoare la forma cuvintelor si la modificarile formale ale cuvintelor studiate pe parti de vorbire; sintaxa cuprinde regulile privitoare la imbinarea cuvintelor in propozitii si fraze.
Unitatea de analiza in gramatica traditionala este cuvantul.

Gramatica traditionala grupeaza cuvintele in 10 clase mari, numite parti de vorbire: substantivul, articolul, adjectival, pronumele, numeralul, verbul, adverbul, prepozitia, conjunctiva si interjectia.

Admitere la Academia de Politie

Cursul de limba ENGLEZA este proiectat pentru candidatii care sustin examenele pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara. Cursul furnizeaza prezentarea si practicarea gramaticii limbii engleze, vocabularului si a tuturor zonelor lexico-gramaticale abordate in testele grila pentru adimiterea in cadrul institutiilor MAI si MAPN.

Engleza de Afaceri

Cursurile de limba engleză pentru mediul de afaceri se concentrează pe situațiile caracteristice activității economice profesionale de zi cu zi. Profesorii vor alege materialele care să-i ajute să își îmbunătățească exact abilitățile necesare pentru activitatea profesională.