Limba Engleza

Cursuri_Limba_Engleza

Engleza

Modeleaza abiliătile in scriere, vorbire, ascultare si citire pe masura ce cursantul progreseaza in cursurile de limba engleza.

De la nivelul de incepator pana la cel fluent, profesorii vor ajuta cursantii de-a lungul activitatii pentru a-si atinge scopul. Programul ofera nivelele avansate care ofera accesul la cursurile academice si profesionale.

Un curs foarte popular, Engleza intensiva este ideala pentru cei care doresc o combinatie perfecta intre practica si teorie, in si in afara clasei. In afara faptului ca se dezvolta foarte mult abilitatile de citire si vorbire, acest curs furnizeaza studentilor suportul pronuntiei gramaticale, plus imbunatatirea vocabularului.

  • Curs intensiv: Gramatica limbii engleze
  • Cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti
  • Cursuri intensive pentru pregatirea examenelor pentru admiterea la scolile de politie si militare, academia de politie si militara
  • IELTS: Este cel mai popular test de limba engleza la nivel mondial, peste 2 milioane de teste IELTS fiind sustinute in fiecare an.
  • TOEFL: Reprezinta un examen de limba engleza care testeaza cele patru abilităti lingvistice: citit, scris, ascultat si vorbit, scorul obtinut plasand candidatul pe spectrul utilizator incepator - utilizator avansat.